Evde Ek iş

2020 Evde Ek iş imkanları

2020 yılı ile birlikte artık bir çok ek iş imkanı ile sizlerleyiz. 2020 evde ek iş imkanları 2019 yılına göre daha fazla olacak. Amacımız başvuru yapan büyük çoğunluğu ek kazanç imkanı tanıyabilecek bir çok firma ile birlikte buluşturarak, geçim sıkıntısı çeken bir çok kişiye yardım edeceğiz. Başvuru yapan o kadar çok kişi var ki bazen biz bile ne yapacağımızı şaşırıp kalıyoruz. Sizlerin hepinize yardımcı olmak ve iş imkanı tanımak istiyoruz. Fakat unutmayın ki bizler sadece aracıyız. Firmalar eleman arar bizler ise eleman buluruz.

2020 Evde Ek iş imkanları Tanıyan Firmalar

Konumuzun başında da belirttiğimiz gibi, bir çok firmalar ile görüşüp, başvuru yapan büyük çoğunluğa evde ek iş verme gayretindeyiz. Arz talep doğrultusuna göre verilen işlerden dolayı 2019 yılını sıkıntılı bir şekilde atlatmış olsakta, artık bir çok kişi evde ek iş imkanına sahip olarak, istediği kazanca ulaşabilecekler.

2020 Evde Ek iş imkanları ile Günlük Kazanç

Bir çok ailenin zor durumda olduğunu ve para kazanma çabasında olduğunu biliyoruz. Bunun için yapılan görüşmelerde, artık ödeme zamanı aylık olarak değilde, haftalık ve günlük olarak yapılması doğrultusundadır. Bu şekilde borcu olanlar borcunu ödeyecek, ihtiyacı olanlar ihtiyaçlarını giderebilecekler. Evde paketleme işleri başta olmak üzere bir çok iş imkanı ile sizlerle olacağız. Bir kere iş verip bir daha çalışmayacak firmalar ile görüşme sağlamayacağız. İşin devamı açısından devamlı iş verecek olan firmalar ile görüşerek sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.

2020 Evde Ek iş imkanları Başvuruları

2020 Yılındaki düşüncemiz, her gün yeni bir iş fikri ile sizlere hizmet etmektir.

Evde ek iş başvurusu yaparken, daha önce bu şekilde çalışıp çalışmadığınızı belirtin. Kaç kişi çalışabilirsiniz ve verilen işler zamanında teslim edilirmi. Bunlar çok önemli konulardır.

Yaşadığınız şehri mutlaka belirtmelisiniz. Halen başvuru sırasında bir çok kişi yaşadığı şehri belirtmiyor. Örneğin ankarada yapılacak olan bir iş için mersindeki kişiler çalışamayız. Bu sadece bir örnek. Bunun için yaşadığınız şehri belirtmelisiniz.

Bunlar dışında örneğin 1000 paketleme işi geldi, firma sizden fazladan 500 paketleme daha isterse sizin açınızdan sıkıntı olurmu.

Yukarıda belirttiğim hususları açıklayıcı bir şekilde belirtirseniz seviniriz.

5/5 - (Toplam Oy Sayısı: 1)

İlgili Makaleler

29 Yorum

  1. Iki kisiyiz daha once boyle isler yaptik istanbul tuzlada oturuyoruz paketleme isi istiyoruz dönüş yapin lutfen ihtiyactan fazlasini yapabiliriz elimiz yatkindir

  2. Zonguldak errğlide oturuyorum evden iş yapmak istiyorum elim seridir zamanında yapar teslim ederim dönüş yaparsanız sevinirim..

  3. İstanbul Anadolu yakası maltepedeyim haftalık yada günlük ödeme yapabileceğim montajı basit veya kolay öğrenilebilen bi iş bakıyorum

  4. Merhaba, Muğla’da yaşıyorum. İşsizim. Acil işe ihtiyacım var. Ekibim de hazır. Paketleme vs. Hertürlü işi pratik ve hızlı bi şekilde dr çıkartırım. Acil dönüş yaparsanız memnun olurum.

  5. Merhaba, Muğla da yaşıyorum. Çok acil işe ihtiyacım var. Paketleme vs. Hertürlü iş yaparım. Zamanında işi teslim ederim. Lütfen acil geri dönüş yaparsanız memnun olurum.

  6. Merhaba,
    Balıkesir/Edremit’te ikamet etmekteyim. Evde her türlü paketleme ve montaj işini büyük bir titizlikle ve zamanında sorunsuzca kargolayarak yapabilirim. 3 kişilik ekibim var ve işe çok ihtiyacım var. Tüm vaktimi evde geçirdiğim ve çocuğum da olmadığı için bu işe yoğun konsantre olabileceğimi düşünüyorum. İlgilenir geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum.
    İyi günler dilerim.

  7. Merhabalar… istanbul bahcelievlerde ikamet etmekteyim. Eşim bankaci bende ona finansal acidan destek olabilmek icin bu işi yapmak istiyorum… tesekkurler.

  8. Merhaba izmir camdibinde oturuyorum evde paket işi kokulu taş v.b yapabilirim. Acil işe ihtiyacım var.

  9. paketleme işinde her şeyi yapabilirim. acil dönüş bekliyorum acil dönüş bekliyorum. istanbul avcılar

  10. Merhabalr bende evde ek is yaparak esime ve evime maddi destekte bulunmak istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz.istanbulda ikametgah ediyorum.

  11. Samsun atakum da oturuyorum. Ve bende ıs ıstıyorum . Daha öncede yaptım lütfen bana ulasın.

  12. Mrh ben acil iş arıyorum adanada ikametgah ediyorum yardımcı olurmusunuz uç kişiyiz

  13. Kırklarelinden yaziyorum bende ewde is yapmak istiyorum paketleme isleri farketmez yardimvi olursaniz sevinirim

  14. öğrenciyim borçlarım var destek için iş yapmam gerek acil dönüş bekliyorum. istanbul/eyüp

  15. öğrenciyim bu işlere ihtiyacım var destek için iş yapmam gerek acil dönüş bekliyorum. istanbul/eyüp

  16. istanbul esenyurt tayım grubum var işe ihtiyacım var bir çok işte elim yatkın öznerek yaparım en iyi şekilde yapmaya gayret ederim lütfen bana dönüş yapın 😀

  17. Ankara Keçiören de ikamet ediyorum. Gelirim yok. İhtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

  18. bu işi verirseniz yapabiliriz teşekkürler daha önce annem yapıyordu. biliyorum yapacak kişilerimiz çok var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu